in

Shpërthím me trítol në Tiranë, vdés një person

Një ngjàrje e réndë ka ndodhur tek ish stacioni i fundit i Tiranës së Re. Raportohet se pak minuta më parë një automjet është hédhur në erë.

Nga shpérthími ka gjétur vdékjen një person. Mësohet se shénjestra dhe víktíma që ka gjetur vdékjen në aténtatín me trítol është vëllai i Armando (Tonin) Gjinit, ish-ùshtùri i Met Kananit që u ékzékutua në Rrëshen. Víktímia është trànsportuar në spítal por ka ndírruar jetë.

Shpérthími ishte i madh dhe u dëgjua mjaft larg në kryeqytet. Qytetarë të shumtë u grùmbùlluan në vendngjarje.

Shifrat e Covid-19 në Shqipëri, MSH nxjérr shifrat e 24-orëve të fundit