in

Truku i ri që po përdorin edhe VIP-at për të rritur kënaqësinë në shtrat

Në rrjetet sociale kemi parë shpesh, persona të famshëm si Rihanna, Chloe Ferry dhe Kendall Jenner që shfaqin vathë në thithkat e gjoksit.

Sipas një studimi nga Gazeta e Mjekësisë Seksuale kjo mund të rrisë kënaqësinë dhe madje të shkaktojnë orgazëm.

Sipas të njëjtave burime kjo vjen për shkak se fërkimi i zonës së ndjeshme aktivizon një pjesë të trurit që quhet korteksi shqisor gjenital.

Kjo është e njëjta pjesë e aktivizuar kur stimulohet vagina, klitorisi dhe qafa.

Ndaj, nëse jeni duke kërkuar që të rrisni stimulin seksual, atëherë ky lloj trendi mund të jetë një ndihmë për ju.

Përfshihet nga flakët një banesë në zonën e “Don Boskos”

Presidenti Trump zgjat pezullimin për imigracionin në SHBA. Ja deri kur vlen vendimi për ndalimin e lëshimit të ‘Green Card’